Черен пиар са компроматите, непроверената информация и набеждаването. Трудно е да

...
Черен пиар са компроматите, непроверената информация и набеждаването. Трудно е да
Коментари Харесай

СЕМ няма да увеличава глобите, но следи за черен пиар и компромати

Черен пиар са компроматите, непроверената информация и набеждаването. Трудно е да се потвърди източникът на черния пиар, тъй като той съществува не от през вчерашния ден. Ваденето на бял свят на укриваните секрети, които уличават в недобросъвестност претендентите на изборите бива избран като черен пиар. Това съобщи ръководителят на Съвет за електронни медии Соня Момчилова пред БиТиВи.

Тя се надява да няма изненади от следващите пети предварителни парламентарни избори, да няма нарушавания на Изборния кодекс, да няма печални заключения от ОССЕ и да няма нарушавания на Закона за радиото и малкия екран. Съвет за електронни медии ще следи за равнопоставеност, недопускане на език на омразата, да няма обидни квалификации и да няма нападки. Момчилова се надява да има лидерски дебат в предизборната акция.

Соня Момчилова прикани да не се оповестяват резултатите от изборите 15-20 минути преди края на изборния ден. Санкциите, които Съвет за електронни медии постанова са алегорични и не би трябвало да се завишават, посочи тя.

Момчилова посочи, че Съвет за електронни медии е тази институция, която е диагностицирана да управлява медийното здраве.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР